Over Paneelherstel.nl

Paneelherstel.nl is de bedenker en grondlegger van gevelschadeherstel. Aan de verbetering van dit procedé werken we voortdurend. Voor deze continue innovatie werkt onze eigen research & development afdeling nauw samen met nationale en internationale verffabrikanten. Deze vernieuwingsgerichtheid stelt ons in staat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laksystemen en kleurtechnieken toe te passen. Waar mogelijk werken wij met dezelfde laksystemen die ook gebruikt worden bij de fabricage van de panelen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we op locatie, waar ook ter wereld, elk type paneel herstellen. En het maakt niet uit of het nu om productieschade gaat, kleurverschil tussen panelen of schade die is ontstaan tijdens transport of montage.

Als geen ander kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsgebouw er stralend bij staat. Vanuit onze pioniersrol hebben we ons ontwikkeld tot onbetwist marktleider. De diensten die wij aanbieden betreffen het reinigen, repareren en restylen van bedrijfsgevels. We werken snel en efficiënt: zo kunnen we in no time het exterieur van een gebouw geheel restylen. En wilt u er altijd van verzekerd zijn dat de gevels van uw gebouw(en) in topconditie verkeren, dan kunt u het complete beheer en onderhoud aan ons uitbesteden. Gezien onze unieke expertise worden we daarnaast veelvuldig ingeschakeld voor taxaties van schade aan gevelpanelen. Voor deze dienstverlening heeft Paneelherstel.nl eigen schade-experts in dienst.

De basis van onze expertise

Dankzij onze eigen vinding en continue innovatie, kunnen wij de meest uiteenlopende schades en lakproblemen onzichtbaar herstellen of als nieuw restylen. Wij kunnen u maximale kwaliteit garanderen, omdat wij als enige in de markt over originele fabriekslakken beschikken die zijn gebruikt tijdens het productieproces van de gevelpanelen. Dat is belangrijk voor het oog: wij brengen gevels weer in nieuwstaat. Evenzeer, of wellicht nog belangrijker, is dat de kwaliteit van het gevelmateriaal voor 100% gewaarborgd is en dat u recht blijft houden op de fabrieksgarantie.