Uw bedrijfspand bepaalt mede de uitstraling van uw bedrijf. Als u een nieuw bedrijfspand laat bouwen, zal het exterieur zijn afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf. Dat kan ook als u een bestaand gebouw betrekt. Een eigen identiteit geven aan een zo’n gebouw lijkt lastig, maar is beslist mogelijk. Sterker nog: het is minder ingewikkeld en kostbaar dan u wellicht op voorhand denkt. Wat eveneens een rol speelt, is dat de staat van onderhoud van het exterieur de waarde en courantheid van een object beïnvloedt. Anders gezegd: als de buitenzijde er goed uit ziet, is een pand meer waard en kan het gemakkelijker worden verkocht dan vergelijkbaar onroerend goed waarvan het exterieur verwaarloosd is.

Versterk de waarde en image van uw bedrijf

Paneelherstel.nl heeft veel ervaring in het aanbrengen van een huisstijl op bestaande gebouwen. Wij kunnen een gebouw volledig de uitstraling en de kleur geven die u voor ogen staat. Daarmee geeft u uw bedrijfsnaam meer waarde en bouwt u aan het imago van uw bedrijf.

Een ‘mooi’ uiterlijk is veel waard

Restyling is ook een zeer interessante optie als u eigenaar van een bedrijfspand of bedrijfsmakelaar bent. Een nieuwe laklaag aanbrengen op verouderde en gedateerde gebouwen draagt bij aan het verkoopsucces en de prijsstelling van een object. Wij kunnen uw gebouwen restylen/upgraden en daardoor een uitstraling geven dat van deze tijd is.

Imago bedrijvenpark

Een bedrijf onderscheidt zich door een goed onderhouden exterieur van het bedrijfspand. Dat geldt ook voor bedrijvenparken. Een bedrijvenpark met goed onderhouden bedrijfspanden versterkt het imago van het bedrijvenpark als geheel, maar biedt ook ieder individueel bedrijf meerwaarde. Wij gaan graag in op het verzoek van een parkmanager en/of het bestuur van een bedrijvenpark een presentatie te houden over dit onderwerp.

Géén kleurverschil

Is uw bedrijfspand uitgebreid door nieuwbouw, of heeft u plannen voor uitbreiding? Laat u dan niet verrassen door het resultaat: de kans is groot dat de kleuren van het oude en nieuwe gedeelte verschillen. Paneelherstel.nl lost dit probleem voor u op, waardoor het bestaande gebouw even fris en nieuw oogt als de nieuwbouw.